Föreläsare

NUDGD ACADEMY

Lär dig mer om nudging. Vill du använda nudging som metod för ökat driv i ert hållbarhetsarbete? Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, föreläsningar och workshops.

Lär känna våra föreläsare

Katharina Paoli Brunat

Katharina Paoli Brunat

Boka föreläsare

Katharina är grundare och Managing Director för Nudgd och A Win Win World samt ordförande i nätverket Nudging Sweden. Hon har en bakgrund som kommunikationsstrateg med fokus på CSR och hållbarhetskommunikation. Katharina är även medlem i Climate Reality Leadership Corps – Al Gore’s globala nätverk av ledare som tagit sig an klimatfrågan och föreläser ofta om nudging ur ett klimat-perspektiv. Med erfarenhet från att bo och arbeta med cleantech och innovation både i Beijing och Silicon Valley så ligger Smart Cities och framtidens hållbara transportsystem Katharina extra varmt om hjärtat.

Exempel på föreläsningar:
Klimatforum, Change Management Forum, Göteborgs Stad, Sustainable Innovations, Uppsala kommun, HSB, SJ, Eskilstuna kommun, Miljöstrategidagarna, Västerås kommun, ABF, Klimataktion, Ragn-Sells, EGN, Marknadsföreningen i Uppsala, Climate Reality Speaker Network i Polen, Nordic Innovation House i Silicon Valley, ChangeNOW 2020 och Siemens.

Aktuellt videoexempel: Se Katharinas mini-föreläsning (10 min) från när Konsumentminister Per Bolund och Konsumentverkets Forum för miljösmart konsumtion bjöd in till seminarium i Stockholm April 2018 .
Jessica Viktorsson

Jessica Viktorsson

Boka föreläsare

Jessica är kursansvarig på Nudging Sweden och jobbar även som projektkoordinator på Nudgd. Jessica har läst resilient entreprenörskap och socialpsykologi och är aktiv i omställningsrörelsen. Klimatsmarta matval, hälsa och minskat matsvinn är frågor som ligger Jessica extra varmt om hjärtat. Hon har bland annat aktiv i Matkooperativet i Helsingborg, samt är en av initiativtagarna till Helsingborgarnas Klimatavtal.

Exempel på föreläsningar:
Persontrafikmässan, White Guide Green Galan, Krinova, Gislaveds kommun, Skurup kommun, Hållbarhetsveckan i Kristianstad, Landstinget Sörmland, ABF och Scouterna.

Tim Isaksson

Tim Isaksson

Boka föreläsare

Tim är projektledare och research-ansvarig på Nudgd. Han är trött på att se klimatstörningarna polarisera åsikterna, på att se beslutsfattare begränsa individengagemanget och på att leva i dålig beslutsarkitektur. Därför är han övertygad om behovet av värderingsbaserad dialog, om att alla ska bes deltaga mer meningsfullt och om att nudging är väldigt viktigt för att göra det lätt att göra rätt – samt för att frigöra mental energi för nämnda deltagande. Tim är även Head of Research för Nudgds världsledande databas över hållbarhetsnudgar.

Exempel på föreläsningar:
Nyköping Kommun, JM, Lunds Renhållningsverk, Region Gävleborg, Antrop mfl.

Mattias Adolfsson

Mattias Adolfsson

Boka föreläsare

Mattias är Projektledare och affärsutvecklare på Nudgd.

Ola Rynge

Ola Rynge

Boka föreläsare

Ola är ansvarig för våra digitala lösningar och har en bakgrund från flera startups, varav flera inom mobila och digitala lösningar. Att bygga sin affärsidé kring hållbarhet och att hjälpa sina kunder att bli mer hållbara är något Ola brinner för. Han har arbetat som rådgivare för entreprenörer och företagare och föreläst för t.ex. Almi och Business Region Göteborg.