Föreläsningar

NUDGD ACADEMY

Lär dig mer om nudging. Vill du använda nudging som metod för ökat driv i ert hållbarhetsarbete? Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, föreläsningar och workshops.

Boka en föreläsning om nudging

Funderar du på att använda nudging som metod för att få driv i ert hållbarhetsarbete? Boka någon av våra uppskattade föreläsare!

Nudging är en bra metod om man vill få sin omgivning att göra mer hållbara val. Genom att hjälpa sina medmänniskor att välja bra alternativ kan man få kollegorna att lägga rätt i återvinningen, skolelever att slänga mindre mat eller fler att resa kollektivt istället för att ta bilen till jobbet.

Vi har många års erfarenhet av att föreläsa om nudging för hållbarhet för företag, föreningar, kommuner, myndigheter och regioner. Några av våra tidigare uppdrag inkluderar:

Klimatforum, Miljöstrategidagarna, Kommunikationsdagarna, RISE, Forum för miljösmart konsumtion, Climate Speakers Network (Katowice, Polen), ChangeNOW Summit (Paris), Persontrafikmässan, SJ, HSB och White Guide Green-galan.

Vi skräddarsyr med fördel upplägg så att det passar just er verksamhet. Kontakta [email protected] för offert.

Sagt om tidigare föreläsningar

"Katharina lyckades på en kort och begränsad tid få med både bakgrund och teori om nudging samt ge deltagarna möjlighet att testa sina idéer mer handgripligt på workshopen. Bra varvat med exempel och teori vilket gjorde att man inte blev trött"
- Cecilia Olsson, Sveriges Akademiska Idrottsförbund -
"Bra och intressant, bra exempel som satte igång tankeverksamheten. Bra med arbetsprocessen för att se hur man jobbar konkret och att det var inriktat bara på det aktuella temat. Bra presentation, bra exempel som inte bara var sånt vi sett förut. Katharina är väldigt bra."
"Ett stort tack riktar vi till Katharina som lyckades hålla oss alerta och engagerade i två hela dagar. Vi fick ett intressant innehåll, ett interaktivt format och dagarna tillsammans gav många uppslag för framtiden. Kan varmt rekommendera andra att ta chansen och lära mer om beteendevetenskap och vänliga knuffar!"
 
- Anna Lindström, Swedish Network of Convention Bureaus -
"Hållbart resande-kursen gav mig många nya kunskaper och insikter, och visade också många bra exempel som jag kommer ha användning av i mitt arbete."
"Kändes som att kursen gav en ganska instant feedback och hjälpte oss att komma vidare i vårt arbete."
- Kristina Welin, Strängnäs kommun -