KURSER och WORKSHOPS

NUDGD ACADEMY

Lär dig mer om nudging. Vill du använda nudging som metod för ökat driv i ert hållbarhetsarbete? Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, föreläsningar och workshops.

KURSER OCH WORKSHOPS

Vill du veta mer och få konkreta förslag på hur du kan använda beteendevetenskap för att driva på hållbarhetsarbetet på din arbetsplats? Våra kurser ger dig kunskapen som tar dig hela vägen från teori till praktik.

Vid utbildningstillfället får du en genomgång av vad nudging är och när det kan vara en effektiv metod. Vi lyfter fram ett flertal exempel som gett bevisad effekt och kommer även peka på nytänkande lösningar som väntar på att testas.

För att du ska vara redo att köra igång direkt när du kommer hem går vi igenom vår konkreta arbetsprocess i sex steg. Som del av workshops får du också testa på att analysera beteenden och skapa nudgar, samt arbeta med en handlingsplan för just din verksamhet.

Eftersom våra kärnvärden är mer action och högre ROI ingår även en uppföljande konsultation där du får personlig rådgivning kring just dina nudging-idéer och kring de aktuella projekt som ni har påbörjat.

Våra workshops kan antingen genomföras på plats under en hel- eller halvdag eller online.

Vi har lång erfarenhet av att leda webinarier, onlinekurser och digitala möten. Med hjälp av videomötestjänsten Zoom skapar vi en inkluderande, interaktiv och effektiv kursmiljö. Hittar du inte just er organisations intresseområde? Kontakta oss gärna angående specialutformade webinarium.

Vi erbjuder nu även kurser om demand – så att du kan gå kursen när det passar dig.

Anmäl ditt intresse till [email protected] så berättar vi mer.

Urval av kurser

Introduktion till nudging

Nudging är en effektiv metod för att främja beteendeförändring och guida människor i olika valsituationer. Detta är kursen för dig som vill komma igång med nudging och få konkreta verktyg för hur du kan börja med egna nudgingprojekt direkt!

Digital nudging

Lär dig smarta tips och forskningsbaserade metoder för hur du använder hjärnans inbyggda mekanismer för att underlätta för den du vill nudga. Gör det lätt att göra rätt - även digitalt!

Självnudging - nudga dig själv till hållbara vanor

En perfekt kurs för alla anställda som jobbar hemifrån i Coronatider och behöver smarta tips och konkreta verktyg för att ge sig själv en vänlig knuff till en hållbar vardag. Satsa på dina medarbetares hälsa och inspirera dem till en hållbar vardag.

Strategi för hållbar beteendeförändring

Beteendeutmaningar påverkar ofta flera olika delar i en verksamhet och kan vara avgörande för att övriga strategier och mål ska kunna uppfyllas. Därför behövs en strategi för beteendeförändring. I denna kurs lär vi er hur ni lägger upp den.

Aktuella kurser

Se aktuella kurser eller kontakta [email protected] för att få offert på ett skräddarsytt upplägg.

Med anledning av Corona/Covid-19 har vi valt att göra om fysiska events till digitala events. 

Inget evenemang hittades!