Nätverksträff med We Don’t Have Time: Hur omvandlar vi engagemang till handlingskraft? 💪🏽

Detta är en medlemsförmån för organisationsmedlemmar i Nudging Sweden.

I Sverige har vi generellt en stor medvetenhet och ett stort engagemang i klimatfrågor. Men hur vi kan omvandla engagemanget till handlingskraft? Det är en fråga som många av oss tampas med. På nätverksträffen får du chansen att prata med We Don’t Have Time som går i bräschen när det gäller klimatengagemang.

We Don’t Have Times plattform gör det möjligt för vanligt folk att ha en dialog – och nudga – företag och världsledare för att påverka dem i klimatfrågor. På så vis blir det lätt för engagerade personer att göra skillnad. Genom att kombinera detta med ett socialt nätverk tar man vara på den sociala aspekten och skapar en norm kring att höja sin röst.

På träffen visar We Don’t Have Time sin plattform och pratar om vilken nytta den kan göra i ert engagemangsarbete. Vi får också höra konkreta exempel på hur de har jobbat med exempelvis Mariestad Kommun och UNDP för att engagera medborgare och skapa nya klimatidéer. Med avstamp i deras arbete utbyter vi tankar och idéer kring att omvandla engagemang till handlingskraft. Vi pratar om hur din organisation kan applicera We Don’t Have Times metoder och utbyter erfarenheter kring hur jobbar ni med klimatengagemang redan idag.  

Datum: Torsdag 17 juni, 2021

Tid: kl. 11.00-12.00

Plats: Online via Zoom. Länk mailas dagen innan.

Kostnad: Kostnadsfritt.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila [email protected] senast tisdag 15 juni.

Datum

jun 17 2021
Expired!

Tid

11:00 - 12:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: jun 17 2021
  • Tid 05:00 - 06:00

Platser

Online / Digitalt
Nudgd, Frigångsgatan 4, 413 01 Göteborg, Sweden

Arrangör

Nudging Sweden

Anmäl dig till nyhetsbrev

Bli först med att få de senaste uppdateringarna och exklusivt innehåll om nudging direkt till din inkorg.
SUBSCRIBE
close-link