Självnudging – skapa hållbara vanor

Funkar det att nudga sig själv? Javisst. Det behöver inte vara svårt att starta en ny vana. Vi ger dig tips och trix för hur du ger dig själv en vänlig knuff till en hållbar vardag. En perfekt kurs för alla anställda som jobbar hemifrån i Coronatider och behöver smarta tips och konkreta verktyg. Satsa på dina medarbetares hälsa och inspirera dem till en hållbar vardag. Kursen har fokus på inspirerande exempel och konkreta övningar som är enkla att genomföra och som ger mätbara resultat.

Kursen arrangeras av Nudging Sweden i samarbete med Nudgd Academy. Nudgd är experter inom hållbarhet, beteendevetenskap och nudging, och har lång erfarenhet av att driva nudgingprojekt. Vi fokuserar på beteendedesign inom ramen för Agenda 2030 vilket ger ett tydligt fokus på hållbara och hälsosamma val och konkreta exempel i alla våra kurser. Som vanligt har medlemmar i Nudging Sweden 20% rabatt på vårt kursutbud.

Under kursen får du lära dig om nudging inom följande områden:

Fysisk hälsa – Hur du håller dig pigg och alert när du jobbar hemifrån, kommer iväg och tränar och äter mer hälsosamt och klimatsmart.

Mental hälsa – Hur du får en bättre återhämtning från arbetet och en mer hållbar och stressfri arbetssituation, både när du jobbar hemifrån och när du är på arbetsplatsen.

Social hållbarhet och företagskultur – Hur ni kan underlätta social samvaro när ni jobbar hemifrån och bygga en inspirerande digital företagskultur.

Kom igång – gå från teori till praktik! – Sista delkursen fokuserar på konkreta tips för hur ni introducerar den här typen av nudgar och driver nudgingprojekt för hållbarhet som ger mätbara resultat.

 

För vem? Denna kurs passar för HR-personal och chefer men även anställda. Särskilt relevant för dig som jobbar hemifrån.
Tid: 3 tillfällen á 1,5 timme samt övningar mellan tillfällena

När:

  • 22/3 – kl. 10-11.30
  • 29/3 – kl. 10-11.30
  • 7/4 – kl. 10-11.30

Plats: Online via Zoom
Språk: Svenska

Pris: 5900 kr exkl. moms (medlemmar i Nudging Sweden har alltid 20% rabatt på alla kurser)

Anmälan

För mer info och frågor: [email protected]

Datum

mar 22 2021 - apr 07 2021
Expired!

Tid

10:00 - 11:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: mar 22 2021 - apr 07 2021
  • Tid 05:00 - 06:30

Platser

Online / Digitalt
Nudgd, Frigångsgatan 4, 413 01 Göteborg, Sweden
Kategori

Arrangör

Nudgd Academy

Anmäl dig till nyhetsbrev

Bli först med att få de senaste uppdateringarna och exklusivt innehåll om nudging direkt till din inkorg.
SUBSCRIBE
close-link