Tankefällor som påverkar vårt beteende

Kostnadsfritt webbinarium för medlemmar i nätverket Nudging Sweden.

Vi ställs inför många beslutssituationer varje dag och för att hjärnan ska spara energi så görs många av våra val automatiskt och undermedvetet. Detta fungerar för det mesta väl, men ibland påverkas vårt beteende av tankefällor, så kallade bias, som leder att vi inte alltid gör det bästa och mest rationella valet. Många av våra beteenden påverkas av dessa tankefällor och kunskap om dem kan hjälpa er att utforma fungerande nudgar som underlättar för t.ex. kollegorna, kunderna eller invånarna att göra rätt.

Nudging Sweden håller en kostnadsfri träff med Tim Isaksson, Head of Research på Nudgd, som berättar om de för nudging mest relevanta tankefällorna. Detta är en perfekt föreläsning för dig som vill fördjupa din kunskap om nudging och öka din förståelse för de psykologiska mekanismer som styr vårt beteende.

Detta är en digital träff där vi ses i en mindre grupp via videomöte. Antalet platser är begränsat för att alla ska kunna ställa frågor. Anna Strannegård från Nudging Sweden modererar träffen

Datum: Måndag 2 november, 2020
Tid: Kl. 11-12
Plats: Online via Zoom, länk mailas dagen innan träffen. (Har du problem med att använda Zoom, maila Anna så sänder hon dig en guide för att ansluta via Skype eller via telefon.)
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar

Anmälan: Senast torsdag 29 oktober till [email protected]

Datum

nov 02 2020
Expired!

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: nov 02 2020
  • Tid 05:00 - 06:00

Kostnad

Kostnadsfritt för medlemmar

Platser

Online / Digitalt
Nudgd, Frigångsgatan 4, 413 01 Göteborg, Sweden
Kategori

Arrangör

Nudgd Academy

Anmäl dig till nyhetsbrev

Bli först med att få de senaste uppdateringarna och exklusivt innehåll om nudging direkt till din inkorg.
SUBSCRIBE
close-link