Vår nya Sales Manager – välkommen David!

Muris BegovicNudgd

David Cortes Holmström
Sales Manager, Nudgd

Hej David, välkommen till vårt team!

Hej och tack så mycket! Fint med ett så varmt och härligt mottagande!

Varför tycker du att det är intressant att jobba med hållbarhet?

Först och främst har social rättvisa alltid varit en viktig aspekt för mig, där jag tycker att det är viktigt med att försöka ha ett mindset att inte ta saker och ting för givet, utan värdesätta det man har på ett djupare plan. Ökat intresse och kunskap har sedan lett till en mer hållbar livsstil på olika plan samtidigt som en önskan växte fram om att även kunna jobba med något intressant och meningsfullt som samtidigt kunde bidra till ett hållbart och för omvärlden mer positivt tillvägagångssätt.  

Vad var det som gjorde att du blev intresserad av nudging och beteendevetenskap från första början?

Begreppet nudging och beteendevetenskap är nya områden för min del, men det var just detta som lockade mig och fångade mitt intresse i anställningsprocessen, eftersom jag alltid försöker ha ett öppet sinne om att lära mig nya saker. När jag senare snabbt förstod kopplingen till människors beteenden på olika sätt och vilken positiv inverkan nudging kan ha, var det ingen tvekan att hoppa på utmaningen tillsammans med teamet. Har alltid haft ett varmt intresse för människor och relationer på olika sätt, samtidigt som jag brinner för ge personer möjligheter att växa på olika sätt genom en vänlig knuff i rätt riktning! 

Vad kan du bidra med till organisationen?

Jag tror och hoppas kunna bidra med att sprida information om Nudging på ett effektivt sätt till bolag och organisationer som vill vara med och skapa en hälsosammare planet på olika sätt. Detta genom att skapa värdefulla och långsiktiga relationer till Nudgd som bolag, något jag alltid gjort under min karriär i olika positioner. Förutom detta också komma in med nya tankar och erfarenhet från liknande företag, kunna komma med input och förslag till hur man kan få igång en bra säljprocess för att växa som bolag och därmed öka möjligheten till att uppnå missionen om att bli en global spelare inom Nudging. Sen kommer jag alltid ta med ett positivt mindset, som jag ska försöka sprida så långt som möjligt, och vara en teamspelare som försöker se till att hela teamet växer tillsammans i rätt riktning! 

Vilken är din favoritnudge och varför?

Utgår alltid från att försöka behandla andra människor på det sätt som du själv skulle vilja bli behandlad i olika situationer, något som för mig då också ökar empatin människor emellan automatiskt tror jag. Att med enkla och små medel glädja andra med ett smile eller att hälsa på någon okänd äldre person, ger mig oftast många oväntade och glada responser i form av ett stort smile tillbaka, och jag är övertygad det påverkar vissa personers dag positivt, och att det smittar vidare i ledet till andra personer/situationer. Med andra ord, små medel som kan leda till viktiga och större förändringar än vad man kanske initialt tror. 

Vad gör du när du inte jobbar?

Då umgås jag med min underbara fru och dotter, är ute mycket som en del av naturen, träffar vänner när tillfälle ges. Driver också på ett pågående husprojekt för att skapa vårt framtida hem. 

Share this Post