Vi välkomnar vår nya Digital Solutions Manager, Ola

Katharina Paoli BrunatNudgd

Ola Rynge CTO
Ola Rynge
Digital Solutions Manager, Nudgd

Hej Ola, välkommen till vårt team!

Tack! Jag är glad att vara ombord!

Vilka trender inom hållbarhet tycker du är mest spännande just nu?

Jag har en bakgrund inom teknologi och start-up och det finns många mycket spännande tekniktrender inom hållbarhetsområdet just nu. Ett exempel är autonoma elektriska fordon som kan minska utsläppen och minska antalet olyckor i kombination med nya affärsmodeller och delningsekonomin som har potential att minska behovet av naturresurser för att producera nya fordon eftersom inte alla behöver ha sin egen bil.

Vad var det som gjorde att du blev intresserad av nudging och beteendevetenskap från första början?

För att få paradigmskiften att ske är beteendeförändring nyckeln, och för att citera Einstein: ”Vi kan inte lösa våra problem med samma tankesätt som vi använde när vi skapade dem.” När jag studerade personlig utveckling stötte jag på användning av beteendevetenskap på många olika sätt och när jag först hörde talas om nudging blev jag nyfiken på hur det kan användas för att göra oss till bättre människor.

Vad vill du bidra med till organisationen?

Jag tror att jag kommer att bidra med nya perspektiv och idéer som ingenjör och entreprenör. Mitt huvudfokus kommer dock att ligga på de digitala lösningarna med min erfarenhet och kunskap om att ta digitala plattformar till marknaden.

Vilken är din favoritnudge?

Jag gillar smarta, enkla lösningar och är också förtjust i geometrisk konst, därför gillar jag verkligen de övergångsställen som fungerar som visuella synvillor, utformade för att få bilister att sänka hastigheten.

Här hittar du teamet på Nudgd och hur du kan kontakta Ola >>

Share this Post