Vi välkomnar vår nya Content Coordinator, Natalie

Katharina Paoli BrunatNudgd

Natalie Kamra-Kregert
Content Coordinator, Nudgd

Hej Natalie, välkommen till vårt team!
Tack! Jag är glad att få vara del av ett så fint och bra team!

Vilka trender inom hållbarhet tycker du är mest spännande just nu?
Det är mycket som händer inom hållbarhetsområdet just nu men en spännande del är att hållbarhetsarbete har blivit en alltmer naturlig del i alla typer av företag och verksamheter. Idag arbetar de flesta med hållbarhet på något sätt, även organisationer vars kärnverksamhet är något helt annat.

Vad var det som gjorde att du blev intresserad av nudging och beteendevetenskap från första början?
För att kunna uppnå förändring tror jag att det måste bli enklare att tänka och agera annorlunda än tidigare. Beteendevetenskap hjälper till att förklara varför vi ibland fattar beslut som vi egentligen inte vill och nudging är ett jättebra verktyg för att hjälpa oss att välja rätt istället.

Vad vill du bidra med till organisationen?
Jag kommer till stor del arbeta med att skapa innehåll för våra tjänster och där tror jag att min noggrannhet och förkärlek för tydlighet kommer komma väl till pass. Jag vill även bidra med nya idéer och perspektiv eftersom min bakgrund är inom bland annat ekonomi och marknadsföring och därför ligger utanför området för beteendevetenskap.

Vilken är din favoritnudge?
Den typen av nudgar som innebär en liten arbetsinsats men som kan göra betydlig skillnad, t.ex. att presentera vegetariska alternativ tydligt överst på restaurangmenyn. Sådana typer av nudgar kan användas av alla.

Här hittar du teamet på Nudgd och hur du kan kontakta Natalie >>

Share this Post