Bli medlem

NUDGing Sweden

Nätverket Nudging Sweden ger dig inspiration, stöd och konkreta lösningar som gör det lätt att göra rätt och skapar mätbara resultat i ert hållbarhetsarbete. Vi fokuserar på beteendeutmaningar inom ramen för de globala hållbarhetsmålen utifrån såväl ett lokalt som globalt perspektiv.

Image

ALLT DETTA INGÅR I MEDLEMSKAPET

 • Tillgång till ett nätverk av företag och organisationer som strävar efter att ligga i framkant med sitt hållbarhetsarbete och vill inspireras och byta erfarenheter.
 • Kostnadsfri plats på våra modererade digitala träffar som fokuserar på konkreta erfarenheter, best-practise och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. Exempel på teman är återvinning, resor, mat etc.
 • Tillgång till kontinuerliga introduktionsträffar online för nya medlemmar eller nya kollegor där vi går igenom grunderna i nudging och beteendevetenskap samt nätverkets innehåll.
 • Vårt medlemsbrev Forskningsnytt sammanställer de senaste forskningsresultaten, intressanta artiklar om nudging samt inspirerande case från hela världen åt er.
  Nyhetsbrevet Nyheter om nudging med det senaste som hänt i nudging-världen.
 • 20% rabatt på alla Nudgd Academys utbildningar, workshops och föreläsningar.
 • Ni profileras som medlemmar och syns med logotype och länk på nudgd.se samt i nyhetsbrev och när vi är ute och föreläser och presenterar nätverket.
 • Vi hjälper er att sprida resultatet av era nudging-projekt. Vi sprider våra medlemmars resultat både digitalt och i media. På så sätt kan vi skapa ringar på vattnet tillsammans och nå ut med goda exempel för att göra det lätt att göra rätt.
 • Faciliterat erfarenhetsutbyte, samverkan och kontakt mellan medlemmarna i nätverket.
"Jag skulle rekommendera alla kommuner, tekniska förvaltningar som jobbar med dessa frågor varje dag – att få sina kommuninvånare att göra rätt. Nudging Sweden är en enorm kunskapsbank inom hållbarhet och nudging – och det behövs – både för att ändra beteende internt i sitt företag men även externt"
- ÅSA DEGERMAN, TORK -

Ansök om att bli medlem genom att fylla i formuläret nedan

"En bra källa för inspiration, kunskap och exempel inför kommande projekt. Jag skulle absolut rekommendera medlemskap till berörda organisationer. Seriös organisation kring ett ämne som kan uppfattas som lite luddigt initialt."
- JONAS TORSTENSSON, TORSTENSSON ART & DESIGN -

Ansök om medlemskap  Gatuadress
  Postnummer
  Ort


  Till vilken epost-adress kan vi skicka en digital faktura för medlemsavgiften?


  Ev. referensnummer ni önskar på fakturan