vad vi erbjuder

NUDING SWEDEN

Nätverket Nudging Sweden ger dig inspiration, stöd och konkreta lösningar som gör det lätt att göra rätt och skapar mätbara resultat i ert hållbarhetsarbete. Vi fokuserar på beteendeutmaningar inom ramen för de globala hållbarhetsmålen utifrån såväl ett lokalt som globalt perspektiv.

Image

Vårt erbjudande

Genom webbinarium, nyhetsbrev, digitala mötesplatser och ett nära samarbete med våra medlemmar erbjuder nätverket Nudging Sweden ett brett utbud av möjligheter för kunskapsfördjupning och erfarenhetsutbyte inom nudging för hållbarhet.

Image

Ämnesfördjupning

Nyhetsbrevet Forskningsnytt med den senaste forskningen inom nudging. Nyhetsbrevet Nyheter om nudging med det senaste som hänt i nudging-världen.

Image

Erfarenhetsutbyte

Tillgång till ett forum av företag och organisationer som strävar efter att ligga i framkant med sitt hållbarhetsarbete och vill inspireras och byta erfarenheter.

Image

Medlemserbjudande

20% rabatt på alla Nudgds utbildningar, workshops och föreläsningar. Förmånliga erbjudanden på våra digitala tjänster och rådgivning inom nudging.

Image

Spridning av resultat

Profilering som medlemmar med logotype i nätverkets kanaler. Hjälp att lyfta resultaten av era nudging-projekt både digitalt och i media.

Image

Webbinarium

Kostnadsfri plats på webbinarium som arrangeras av nätverket med fokus på konkreta case och kunskapsutbyte.
Image

Intro till nudging

Tillgång till kontinuerliga informationsmöten online för nya medlemmar eller nya kollegor där vi går igenom grunderna i nudging och beteendevetenskap samt nätverkets innehåll.
Image

Samverkan

Faciliterat erfarenhetsutbyte, samverkan och kontakt mellan medlemmarna i Nätverket.
Image

Nätverkande

Möjlighet att delta på digitala nätverksträffar för att byta erfarenheter, utmaningar och idéer.

På gång gör medlemmar

Som medlem har ni 20 % rabatt på samtliga kurser hos Nudgd Academy.
Med anledning av Corona/Covid-19 har vi valt att göra om fysiska events till digitala events. 

maj 2021
juni 2021
Inget evenemang hittades!