NUDGD ACADEMY

Lär dig mer om nudging och beteendedesign. Vi erbjuder både kurser, föreläsningar och workshops. Vi har särskilt stort fokus på beteendeutmaningar inom Agenda 2030. 

LÄR DIG HUR DU KAN ANVÄNDA NUDGING I DIN VERKSAMHET

Nudging är en metod för att åstadkomma mer hållbara val hos medborgare, kunder och anställda. T.ex. kan man göra det lätt för kollegor att sortera rätt i återvinningen, hur man får skolelever att slänga mindre mat eller hur vi får fler att cykla istället för att ta bilen till jobbet.

 

KURSER & WORKSHOPS

Kurser & Workshops

Våra kurser och workshops ger dig kunskapen som tar dig hela vägen från teori till praktik. Lär dig hur du underlättar hållbara val och skapar engagemang i hållbarhetsfrågor. Vi erbjuder kurser online såväl som på plats.
Föreläsningar

Föreläsningar

Vi har många års erfarenhet av att föreläsa om nudging för hållbarhet för både företag, föreningar, kommuner, myndigheter och regioner. Vi kan föreläsa på både svenska och engelska och skräddarsyr gärna ett upplägg med konkreta inspirerande exempel som passar just er verksamhet.
Image

Action labs

Behöver ni en kickstart för att komma igång och använda nudging som metod i er verksamhet? Då är ett Action Lab något för er! Vi hjälper er att ta fram lösningar på era beteendeutmaningar och identifiera nycklar till action som tar ert arbete vidare.
Föreläsare

Föreläsare

Vi har förmånen att ha några av Nordens mest erkända nudgingexperter som kursleddare och föreläsare i vårt team. Här kan du läsa mer om dem och deras unika kunskaper inom hållbarhet, beteendedesign och nudging.

SAGT OM TIDIGARE KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

"Katharina lyckades på en kort och begränsad tid få med både bakgrund och teori om nudging samt ge deltagarna möjlighet att testa sina idéer mer handgripligt på workshopen. Bra varvat med exempel och teori vilket gjorde att man inte blev trött"
- Cecilia Olsson, Sveriges Akademiska Idrottsförbund -
"Bra och intressant, bra exempel som satte igång tankeverksamheten. Bra med arbetsprocessen för att se hur man jobbar konkret och att det var inriktat bara på det aktuella temat. Bra presentation, bra exempel som inte bara var sånt vi sett förut. Katharina är väldigt bra."
"Ett stort tack riktar vi till Katharina som lyckades hålla oss alerta och engagerade i två hela dagar. Vi fick ett intressant innehåll, ett interaktivt format och dagarna tillsammans gav många uppslag för framtiden. Kan varmt rekommendera andra att ta chansen och lära mer om beteendevetenskap och vänliga knuffar!"
 
- Anna Lindström, Swedish Network of Convention Bureaus -
"Hållbart resande-kursen gav mig många nya kunskaper och insikter, och visade också många bra exempel som jag kommer ha användning av i mitt arbete."
"Kändes som att kursen gav en ganska instant feedback och hjälpte oss att komma vidare i vårt arbete."
- Kristina Welin, Strängnäs kommun -

Aktuella kurser

Med anledning av Covid-19 har vi valt att göra om fysiska event och kurser till digitala.
Inget evenemang hittades!