Smart Nudges Mobility

ÄR DU VÅR NÄSTA TEAMMEDLEM?

Sugen på att jobba med nudging för hållbarhet? Nu söker vi på Nudgd nya kollegor.
Boka intromöte
Nudgd erbjuder digitala änster och rådgivning inom beteendedesign. Vi visar hur våra kunder kan underlätta för människor att göra hållbara val och agera i enlighet med de globala hållbarhetsmålen. Du kommer att ha Sverige som din arbetsplats, och du utgår från din lokala ort. Är du intresserad av hållbarhet och vill jobba med ett starkt team med olika bakgrund? Sök en ledig tjänst eller skicka en spontanansökan.

LEDIGA TJÄNSTER

PRaktik & EXJOBB

Nudgd tar emot praktikanter som studerar marknadsföring, försäljning, utveckling, design och beteendevetenskap. Vi ser gärna att du har intresse och förståelse för en hållbar livstil och förutsätter att du delar våra värderingar om etik och miljö. Drivkraft, egna idéer och personligt engagemang värderas högt. Att praktisera hos Nudgd innebär stort eget ansvar och goda möjligheter att skapa nätverk och kontakter för framtiden. Vi kan tyvärr inte ta emot praktikanter under 18 år eller kortare period än 8 veckor. Vi är ett remote team och du kommer därför att göra din praktik på distans.

Nyheter om nudging

Gör som över 1 000 andra! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du är nyfiken på beteendedesign och vill ha konkreta tips och inspirerande exempel.

Ja Tack! Jag vill ha tips och inspiration!

Senaste nytt

Här delar vi inspirerande case,  intressanta intervjuer och bjuder in till digitala träffar där du kan dela erfarenheter av att jobba med beteendeförändring i praktiken. Missa inte senaste nytt om nudging!