Fast Track Malmö investerar i Nudgd

Natalie Kamra-KregertDigitala tjänster & projekt, Nudgd

Nudgd Team

Av 400 ansökningar har Fast Track Malmö valt ut Nudgd som ett av 9 bolag som de kommer att investera i under 2021. Fast Track Malmö är en accelerator som hjälper europeiska startups att accelerera sin tillväxt och resa sin första investering från VC. De har blivit framröstade till den bästa acceleratorn i Sverige och är en av de främsta accelerator-programmen i Europa.

Melinda Elmborg på Fast Track Malmö berättar om nomineringen:

”Vi är superglada över att ha Nudgd med i årets batch av Fast Track Malmö. Vi är imponerade över deras snabba tillväxt bland kommuner. Vi har valt Nudgd till programmet på grund av deras starka team som har rätt erfarenheter för att lyckas med den stora utmaningen att ändra människors beteende genom en digital tjänst.”

Nudgd är en SaaS-plattform som använder beteendevetenskap för att göra hållbara val enkla och tillgängliga. Vi vänder oss till arbetsplatser och kommuner som vill nudga sina anställda eller kommuninvånare till klimatsmarta val. Redan idag har över 20 000 personer blivit nudgade för att uppmuntra klimatsmarta resvanor genom Resvana-plattformen. Tillsammans med Fast Track Malmö och deras investering kommer vi kunna nudga ännu fler.

Share this Post