Nudgd:s Katharina Paoli tar hem titeln som årets kvinnliga entreprenör i European Startup Prize!

Muris BegovicDigitala tjänster & projekt, Nudgd, Nudging

Vi på Nudgd är oerhört stolta över att meddela att vår VD, Katharina Paoli, har blivit tilldelad den prestigefyllda titeln som Årets Kvinnliga Entreprenör i European Startup Prize for Mobility. Detta erkännande speglar inte bara Katharinas outtröttliga engagemang och ledarskap, utan också den kollektiva insatsen från hela Nudgd-teamet i att driva innovation och hållbarhet framåt.

European Startup Prize for Mobility är en årlig utmärkelse som hyllar framstående innovationer inom hållbara mobilitetslösningar i Europa. Det är med stor glädje och tacksamhet som vi tar emot denna utmärkelse, vilket ytterligare stärker vår mission att fortsätta arbeta för att göra hållbara val enklare i vardagen.

Priset tillkännagavs under en ceremoni i Europaparlamentet den 26 oktober 2023, och sätter strålkastarljuset på det viktiga arbete som görs av kvinnliga entreprenörer inom teknik och innovation. Katharina uttryckte sin tacksamhet och hopp om att fortsätta inspirera andra att sträva efter en mer inkluderande och hållbar framtid.

Nudgd har nyligen firat en viktig milstolpe med en jämn könsfördelning i teamet, vilket reflekterar vår strävan efter mångfald och inkludering. Denna milstolpe är ett tydligt tecken på vårt fortsatta arbete mot en mer inkluderande arbetsplats och tekniksektor.

Vi ser fram emot de nya möjligheter och framsteg som detta erkännande för med sig, och vi är exalterade över att fortsätta vår resa mot en hållbar framtid.

Share this Post