Hur får vi fler att spara el?

Ola RyngeNudging

Nu är det allvar och vi måste hjälpas åt att spara el. Elpriserna i december har varit rekordhöga och elanvändarna utmanas ekonomiskt av ett ansträngt elsystem, vilket har lett till en bred vädjan om energibesparingar i hela Europa. Alla pratar om det. Men hur får vi människor att faktiskt göra det?! Hur gör vi det lätt att göra rätt?

Save-the-date. Den 31 januari 2023, kl. 9.00 – 10.00 håller vi ett digitalt webbinarium om nudging och energifrågan. Det får du inte missa! Dessutom är det gratis för er som arbetar med energifrågor! Webbinariet passar dig som arbetar med energifrågor på kommun, energibolag, inom fastigheter, energirådgivning eller på annat sätt behöver få människor att spara el.

Vi kommer att gå igenom praktiska tips på hur ni kan använda nudging för att främja energieffektiva val. Till exempel kapa energitoppar, eller byta till mer energieffektiva uppvärmningssystem och agera energismart!

Förutom detta får du även ta del av exempel och inspiration av Nudgds VD Katharina Paoli om nudgar som har bevisat funkar och gett effekt. Dessutom kommer Henrik Näsström, marknadschef på Varberg Energi, att berätta hur de nudgar sina elhandelskunder!

Och vi lovar, det är inte energikrävande för dig som deltar, utan endast energieffektivt!

Anmäl dig här för att reservera en plats redan idag!

Share this Post