Nudgd ingår samarbete med sociala nätverket We Don’t Have Time

Natalie Kamra-KregertNudgd

We Don’t Have Time grundades 2017 och är en tech-start up som driver ett stort socialt nätverk. De finns över hela världen och arbetar för att dela klimatåtgärder och lösningar. We Don’t Have Time erbjuder verktyg för att påverka, engagera och etablera klimatåtgärder i samhället och tar hjälp av kraften i sociala medier för att påverka ledare och organisationer att ta ansvar i klimatfrågan.

Via nätverket skapas dialog kring klimatfrågor med intressenter och beslutsfattare och organisationer och privatpersoner kan inspireras och lära sig av varandra. Syftet är att påskynda och ta tillvara på alla åtgärder och lösningar som finns för att lösa klimatkrisen.

Att inspirera fler att ta action, sprida konkreta lösningar och uppnå impact för klimatfrågan arbetar även vi på Nudgd med. Nudgds och We Don’t Have Time’s värderingar och visioner överensstämmer väl och det känns därför naturligt att gå in i ett samarbete tillsammans.

Det här är ett jättespännande partnerskap. We Don’t Have Time vill snabba på omställningen till ett hållbart samhälle och få saker att hända här och nu, och Nudgd arbetar med konkreta beteendeförändringar för att nå samma mål.

– Ingmar Rentzhog, VD och grundare av We Don’t Have Time

Vi ser fram emot att få skapa ännu större skillnad tillsammans. Dessutom i är vi även glada att få välkomna We Don’t Have Time som ny medlem i vårt nätverk Nudging Sweden!

Share this Post