Nudgd lanserar CBO-as-a-Service!

Muris BegovicDigitala tjänster & projekt, Nudgd, Nudging

Vad säger du om att löpande ha tillgång till en beteendeexpert i ditt team? Någon som du kan ta med på möten med ledningsgruppen eller viktiga kunder, någon som du kan ringa för att bolla olika frågor med fokus på att förstå och påverka beteenden. Låter intressant, eller hur? 

Nu erbjuder vi CBO as a Service. En Chief Behavioral Officer (CBO) hjälper företag att förstå och påverka beteenden. CBO as a Service innebär att ni har tillgång till senior beteendeexpertis men behöver inte anställa någon på heltid. 

Det är en stark trend bland stora internationella bolag att tillsätta en CBO, eftersom nudging och andra beteendevetenskapliga metoder effektivt kan skapa både kostnadseffektiva resultat och mätbar beteendeförändring som en del i företagets värdeerbjudande och affärsmodeller. Istället för att lägga till nya funktioner eller ändra belöningar, handlar det om att göra smarta beslut lättare.

Vad kan en CBO göra för ditt team? Här är några höjdpunkter:

  • Leda beteendeanalys och beteendedesign: Med vetenskapliga analyser får du koll på vad dina kunder och användare verkligen tänker och känner. Resultatet? Design som gör det lätt att göra rätt.
  • Maximera engagemanget: Allt från tjänster till kommunikationskampanjer skräddarsys för att fånga intresset. Detta uppnås genom att identifiera de bästa strategierna, budskapen och designen med beteendevetenskap och psykologi som grund. 
  • Utvärdering: Arbeta datadrivet. Med noggranna studier och smart datainsamling säkerställs att dina beslut är baserade på solid fakta. En CBO hjälper dig att förstå vilken data som är relevant och hur man bäst lägger upp mätningar och analyser av beteendepåverkande insatser. 
  • Utbilda ert team: CBO:n hjälper hela teamet att bli skarpare. Tillsammans lär ni er att förstå vad som driver och hindrar människor i beteenden, och hur man kan designa med hjärnan i fokus.

Nu till den spännande delen! Om du ser värdet av en CBO men inte är redo för en heltidsanställning, har vi lösningen: CBO-as-a-Service!

Med vår tjänst får ni tillgång till allt det bästa från vårt team av beteendedesigners, vare sig vi är med er på kontoret eller hjälper till på distans.

Vad gör våra CBO:s så speciella? En unik kombination av expertis inom beteendevetenskap, analys, mätning, design för hållbarhet, UX och lång erfarenhet av att projektleda beteendeförändringsprojekt.
.

Vill ni veta mer om vår CBO-as-a-service?

Kontakta [email protected] 

Share this Post