Nudgd vinnare i RAPTOR-tävlingen – Tillsammans med Helsingborg cyklar vi mot en grönare framtid!

Muris BegovicDigitala tjänster & projekt, Nudgd, Nudging

Vi är stolta att presentera vår senaste framgång – vi har vunnit RAPTOR-tävlingen! Detta innebär att vi nu får det fantastiska tillfället att samarbeta med Helsingborgs stad för att främja cykling och hållbar mobilitet.

RAPTOR, Rapid Applications for Transport, är en tävling finansierad av EIT urban mobility där start-ups samt små och medelstora företag tävlar för att hitta innovativa lösningar på unika urbana mobilitetsutmaningar. Vi på Nudgd är stolta över att kunna titulera oss som vinnare!

Vårt pris i RAPTOR-tävlingen ger oss möjligheten att bidra till Helsingborgs stad genom att utnyttja vår Smart Nudges-plattform. Genom att skapa en skolfokuserad version av plattformen, planerar vi att använda beteendevetenskap och nudging för att uppmuntra till mer aktiv mobilitet.

Vi tar oss an utmaningen att förstå och överkomma de hinder som hindrar barn och deras familjer från att cykla mer, trots Helsingborgs betydande investeringar i cykelinfrastruktur. Vår vision är att hjälpa staden att odla en stark ”cykelkultur”.

Så nu börjar vårt spännande arbete! Vi är otroligt exalterade inför denna resa och det fortsatta arbetet tillsammans med Helsingborgs stad.

Vill du veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa er, kontakta då vår VD på Nudgd Katharina Paoli, eller boka ett möte med oss!

Share this Post