Söker du en spännande praktikplats?

Natalie Kamra-KregertNudgd

Join Nudgd Team

Nudgd växer så det knakar och vi letar efter en praktikant inom content.

Letar du efter en spännande praktikplats till hösten 2021? Detta är en praktikplats för dig som vill få praktisk erfarenhet av att arbeta med content för digitala kanaler till exempel sociala medier, hemsida, nyhetsbrev och appar. Du kommer samtidigt att lära dig mer om nudging inom olika områden som rör hållbarhet, det kan vara allt från vatten till hälsa till mobilitet samt att tillämpa beteendevetenskapliga insikter på hållbarhetsutmaningar.

Vi tror att din bakgrund är kommunikation, beteendevetare, psykologstudent, journaliststudent, copy writer eller likartade studier. Alternativt så är du insatt i, eller nyfiken på, nudging och beteendevetenskap från en annan ingång. Du ska gilla att skriva, vara noggrann och intresserad av att lära dig mer om ämnet.

Vi på Nudgd arbetarar alla virtuellt så du kan arbeta varifrån du vill i landet. Det innebär att du måste vara bekväm med att jobba självständigt. Du får en handledare som kommer att finnas tillgänglig och stötta dig i ditt arbete. Du har stor möjlighet att påverka inriktningen på din praktik. Under din tid hos oss kommer du att vara en del i vårt Nudgd team som brinner för hållbarhet och ett företag som är i tillväxt.

Låter detta intressant? Missa inte chansen! Skicka en ansökan till oss redan idag!

Share this Post