Gå en kurs i nudging i vår

Natalie Kamra-KregertExpertis & kurser, Nudgd

Här är vårens kurser. Vi ställer inte in vi ställer om! Våren 2021 är alla våra kurser online och vi släpper även några av våra populära webbkurser on demand – så att du kan gå kursen när det passar dig! Vi har också precis som tidigare kurser på förbestämda datum för dig som vill gå kursen tillsammans med andra kursdeltagare.
(se nuvarande föreläsningar och kurser)

• Nudging för fastighetsägare
• Så lägger du en strategi för hållbar beteendeförändring
• Självnudging-skapa hållbara vanor
• Grundkurs i nudging
• Nudging för hållbart resande
• Nudging för kommunikatörer

Kurserna arrangeras av Nudging Sweden i samarbete med Nudgd Academy. Nudgd är experter inom hållbarhet, beteendevetenskap och nudging, och har lång erfarenhet av att driva nudgingprojekt. Vi fokuserar på beteendedesign inom ramen för Agenda 2030 vilket ger ett tydligt fokus på hållbara och hälsosamma val och konkreta exempel i alla våra kurser. Som vanligt har medlemmar i Nudging Sweden 20% rabatt på vårt kursutbud.

NUDGING FÖR FASTIGHETSÄGARE

Under denna webbkurs får du en praktisk fördjupning i nudging och flera goda exempel från just fastighetsbranschen. Vi tittar närmare på nudging och beteendedesign inom bl.a. återvinning och avfallshantering, vatten- och energismarta beteenden, mobilitetslösningar samt delande-tjänster. Kursen visar hur du går från idé och inspiration till konkreta koncept och hållbara resultat.

Nästa kursstart: Januari 2021
Kursen ges även On Demand.

SJÄLVNUDGING – SKAPA HÅLLBARA VANOR

Funkar det att nudga sig själv? Javisst. Det behöver inte vara svårt att starta en ny vana. Vi ger dig tips och trix för hur du ger dig själv en vänlig knuff till en hållbar vardag. En perfekt kurs för alla anställda som jobbar hemifrån i Coronatider och behöver smarta tips och konkreta verktyg. Satsa på dina medarbetares hälsa och inspirera dem till en hållbar vardag. Kursen har fokus på inspirerande exempel och konkreta övningar som är enkla att genomföra och som ger mätbara resultat.

Nästa kursstart: Februari 2021
Kursen ges även on demand och som företagsutbildning.

GRUNDKURS I NUDGING

Vad är nudging och hur använder jag det i praktiken? Denna kurs ger dig grundläggande förståelse för begreppet nudging samt konkreta exempel på hur det kan användas för att skapa beteendeförändring i både samhället och i företag/organisationer. Du får även ta del av en 6-stegs process för hur du startar ett nudgingprojekt samt hur du mäter effekten av beteendeinsatser. Stor tonvikt läggs på praktiska case och inspirerande exempel från verkligheten.

Nästa kursstart: Mars 2021
Kursen ges även On Demand.

NUDGING FÖR HÅLLBART RESANDE

Tillhör du de som har använt traditionella metoder för att ändra människors beteenden utan att nå fram som du önskat, då är den här mycket populära kursen om hållbart resande något för dig! Med hjälp av nudging gör vi det hållbara valet till det självklara valet oavsett om det gäller hur vi får fler att ta cykel, kollektivtrafik eller samåka till och
från arbetsplatsen.

Nästa kursstart: April 2021
Kursen ges även On Demand.

NUDGING FÖR KOMMUNIKATÖRER

Hur kan vi med hjälp av nudging skapa förändring såväl hos individen som för organisationen och för samhället i stort? Hur får vi fler att välja mer hållbart? Hur arrangerar vi valsituationer så att det blir lätt att göra rätt? Det är frågor som nudging kan svara på. Bra kommunikation kan leda till beteendeförändring, och som kommunikatör är det viktigt att få människor att välja att både titta, lyssna och även agera på det som förmedlas. Denna kurs riktar sig till dig som arbetar som kommunikatör eller marknadsförare och som vill lära dig mer om hur lärdomar från psykologi och beteendevetenskap kan vara ett verktyg i ditt arbete.

Nästa kursstart: Maj 2021
Kursen ges även On Demand.

KONTAKT OCH INTRESSEANMÄLAN

Har du frågor eller vill registrera dig på en kurs? Eller vill du veta mer om våra on demand-kurser eller boka en företagsutbildning? Välkommen att kontakta kursansvarig Jessica Viktorsson på tel. 0722-068232 eller
epost [email protected]

Share this Post