Image

våra tjänster

Vi hjälper dig med beteendedesign och konkreta lösningar som gör hållbara val enkelt och som leder till mätbar beteendeförändring. 

Det ska vara lätt att göra rätt.

Boka intromöte

Resvana

Resvana / Smart Nudges Mobility : Web app 

 

Ge dina anställda eller invånare en vänlig och personlig knuff för mer hållbara resvanor!

Många vill börja resa mer klimatsmart men har svårt att ta första steget. Därför skapade vi Resvana - en digital plattform som ger en vänlig och personlig knuff på vägen mot ett hållbart resande. 

 

Mer om RESVANA

SMART NUDGES

Image

Hundratals inspirerande nudgar för att göra hållbara val enkelt – samlade på ett ställe!

Nudgedatabasen Smart Nudges är en forskningsbaserad digital plattform som innehåller en stor mängd nudgar och konkreta exempel för hur du kan underlätta hållbara val.

BOKA INTROMÖTE
Image

ACADEMY

Image

Lär dig mer om nudging och beteendedesign. Vi erbjuder både kurser, föreläsningar och workshops. 

Vi har många års erfarenhet av att föreläsa om nudging för hållbarhet.  Vi erbjuder både kurser, workshops och inspirationsföreläsningar online såväl som på plats. Vi föreläser på svenska eller engelska och skräddarsyr gärna ett upplägg med konkreta inspirerande exempel som passar just er verksamhet.

BOKA INTROMÖTE
Image
Image

COMMUNITY

Image

Nätverket Nudging Sweden är Skandinaviens största nätverk för alla som vill lära sig mer om nudging för hållbara val. 

Vi är idag över 3 200 yrkesaktiva och 40 organisationer som är medlemmar i nätverket. Genom webbinarier, digitala mötesplatser och ett nära samarbete med våra medlemmar får du stora möjligheter till kunskapsfördjupning och erfarenhetsutbyte inom nudging för hållbarhet.

Bli medlem
Image

Advisory

Katharina Paoli SJ Biz frukost

Behöver du en kreativ nudge för att lösa en beteendeutmaning?

Vi finns här antingen som ditt beteendevetenskapliga bollplank, eller som nudgingexpertis hela vägen från beteendeanalys till att forma aktiviteter och nudgar, och mäta resultatet. 

Läs Kundcase
Katharina Paoli SJ Biz frukost

Nyheter om nudging

Gör som över 1 000 andra! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du är nyfiken på nudging och vill ha konkreta tips och inspirerande exempel.

Ja Tack! Jag vill ha tips och inspiration!

Boka intromöte

Funderar du på om nudging kanske kan hjälpa er organisation? Då har du kommit till helt rätt ställe! Boka ett intromöte med en nudgingexpert så kan vi tillsammans kika på om detta är en metod som passar er!

Boka intromöte

Välj datum och tid i kalendern för att boka intromöte med en av våra nudgingexperter.