Changing Habits – Presentation från ChangeNow

Katharina Paoli BrunatNudgd, Offentliga framträdanden av Nudgd

För bara några veckor sedan åkte vår vd Katharina Paoli Brunat till Paris för att presentera på ChangeNow, den internationellt största konferensen som hålls för att dela lösningar för en hållbar framtid. Katharina var inbjuden som huvudtalare och delade konkreta tips på hur nudging kan användas som verktyg för att skapa hållbara beteenden. Vi är otroligt glada över att kunna dela hennes presentation som spelades in för alla er som är nyfikna och intresserade. 

ChangeNow samlar och firar årligen changemakers som vill skapa och dela lösningar för en hållbar framtid. ”Världen står inför kritiska utmaningar. Men ingenting vi inte kan övervinna! Över hela världen hittar inspirerande individer nya lösningar, tänker om hur vi gör affärer och utmanar status quo.” Genom att dela lösningar som har potential att växa tacklar deltagarna utmaningar kopplade till de globala målen och skapar möjligheter för projekt och idéer som har verklig effekt att replikeras över hela världen.

Om du vill veta mer om ChangeNow Summit kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Du kan också hitta fler presentationer på deras youtube-kanal.

Mer om Resvana

Resvana är en digital plattform som använder beteendevetenskapliga insikter och nudging för hjälpa invånare till hållbara resvanor. Plattformen är utvecklad med finansiering av Energimyndigheten och drivs av Nudgd med missionen att göra hållbara val enkelt.

Share this Post